Relax & Wellness

Здраве от природата

Хотел „Хевън“ предлага уникално изживяване с благодатта на минералната вода от собствения си източник – сондаж №4 „Власа“. Тази ценна вода има обща минерализация между 600 и 700 мг/л и е богата на жизненоважни минерали като сулфати, хидрокарбонати, натрий, калий, калций и магнезий. С температура на източника от 85°C, водата е идеална за термални терапии.

Минералната вода в Хотел „Хевън“ се характеризира с умерена алкалност и е хипертермална, което я прави подходяща за лечение на различни здравословни проблеми. Тя е полезна при заболявания на опорно-двигателния апарат, при рехабилитация след злополуки и операции, както и за облекчаване на кожни заболявания. Съдържанието на флуориди помага за укрепване на зъбния емайл, а ниските нива на сероводород правят водата подходяща дори за хора с чувствителна кожа.

Питейното приложение на тази минерална вода също е от полза за здравето. Препоръчва се курсово приемане за подобряване на стомашно-чревни, чернодробни и жлъчно-чернодробни заболявания, осигурявайки детоксикация и подобряване на метаболитните процеси.

Използвайки даровете на природата, Хотел „Хевън“ осигурява на своите гости не само възможност за релакс и възстановяване, но и възможност да подобрят своето здраве чрез лечебната сила на минералната вода.

минерална вода

извора на власа

 

 

BOUTIQUE HOTEL HEAVEN

„Подарете си късче здраве от природата, отдавайки се на релаксацията и лечебната сила на термалната зона на нашия хотел.“

Termal zone

Термалната зона на  Хотел Хевън предлага разнообразни удобства за релаксация и уелнес. Разполага с термален закрит басейн, сауна и парна баня. Освен това, предлага и различни видове масажи за допълнително удоволствие и отпускане.

Термален закрит басейн

Изключителен термален закрит басейн, който е идеален за релаксация и възстановяване през цялата година. Басейнът е оборудван с модерни термални източници, които осигуряват оптимална температура на водата. Интериорът е проектиран така, че да предлага уютна и спокойна атмосфера, като за целта са използвани естествени материали като камък и дърво. Около басейна са разположени комфортни шезлонги, които допринасят за пълноценната почивка на гостите.

Подарете си момент на удоволствие и здраве!

МАСАЖИ

Целебната сила на масажа е призната от древността.
Това е ключът за баланса между физиката и душата на човека.
За пълният комфорт на своите гости
, Бутиков Хотел Хевън предлага селекция от класически, лечебен и ароматерапевтичен масаж.
Високата квалификация
, професионалното отношение и качествената работа на масажистите са гаранцията за перфектния резултат.

Парна баня

Хотела  предлага на своите гости възможността да се насладят на ползите от парната баня. Тази древна традиция е известна със своите релаксиращи и лечебни свойства. Парната баня помага за отпускане на мускулите, облекчава стреса и подобрява кръвообращението. Тя също така подпомага детоксикацията на тялото чрез потене, което помага за изхвърляне на токсините. Редовното посещение на парната баня може да подобри дихателната функция и да облекчи симптомите на респираторни заболявания. В допълнение, топлината и влажността имат благоприятен ефект върху кожата, като я правят по-мека и хидратирана.

Сауна

Финландската сауна е популярна форма на релаксация и има множество здравословни ползи. Характеризираща се със суха висока температура, тя помага за отпускане на мускулите и облекчаване на напрежението. Сауната стимулира потенето, което е ефективен начин за детоксикация на тялото, помагащ за изхвърлянето на токсините. Редовното й използване може да подобри кръвообращението и да укрепи имунната система. Също така, финландската сауна може да подобри дихателните функции и да облекчи симптомите на респираторни заболявания. Топлината на сауната е полезна и за кожата, като помага за нейното почистване и подмладяване. Въпреки че е интензивно преживяване, финландската сауна предлага успокояващо и възстановяващо изживяване, което може да има дългосрочни ползи за физическото и емоционалното здраве.

BOUTIQUE HOTEL HEAVEN

Хотел Хевън се намира в сърцето на живописния Велинград, известен със своите богати минерални извори и пречистващ въздух. Разположен удобно само на 80 км от Пловдив и на 120 км от столицата София, хотелът предлага идеалното убежище за пълноценна почивка и релаксация.

Свържете се с нас
  • Email: info@hotelheavenbg.com
  • Тел:0896 860 528
  • Тел:+359/51911
  • Гр.Велинград . ул Бор 4

Останете свързани:

Close
Close
Call Now Button